GRILLROOM PIZZERIA BELLA RITA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 562 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Bella Rita. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 9:49 Duurde veeel te lang. Had half 5 besteld want denk ben ik wat op tijd maar het was er half 7
16 nov 2022 om 19:24 Prima!!
12 nov 2022 om 22:22 Ik heb voor 17:00 me eten bestelt en rond 19;30 kregen we het pas na 2 keer gebelt te hebben. Helaas zijn we beiden er ook ziek van geworden. Allebij aan de diarree!! Bedankt dat onze feest dus vanavond niet doorgaat en we moeten afzeggen!!!
12 nov 2022 om 19:45 Na 2 uren wachten nog geen vreten bezorgd!! Bestelling heb ik geannuleerd, na een belletje te hebben gepleegd kon het nog wel 20 min duren. Bezorger was nog niet eens onderweg. Nooit weer!!!
6 nov 2022 om 21:12 I asked for delivery at 19, which they did nicely. The food was wel cooked, fries where crispy and the chicken was juicy
20 okt 2022 om 18:07 Krijg mail hoe was het Maar ik heb nog niets gegeten 2 uren later na de bestelling nog niets
15 okt 2022 om 13:17 Bezorging was 40 minuten te laat en één pizza (calzone) was niet gaar. Heb het nog een kwartier in eigen oven moeten afbakken
3 okt 2022 om 21:18 eat inedible. we waited about 2 hours. the result a disaster. Completely objective, better not order here
18 sep 2022 om 21:35 Helaas 45 minuten te laat bezorgt. Eten niet geheel warm meer.
15 sep 2022 om 18:48 Lieferung über 1 Std zu spät. Nicht die bestellte Lieferung erhalten. Essen war schon abgekühlt. Die Beschreibung der Menüs passt nicht zu dem gelieferten Essen.
25 aug 2022 om 19:30 De pizza’s waren echt gloeiend heet toen we ze kregen , top! En ze smaakten prima , we hebben heerlijk gegeten !
22 aug 2022 om 21:58 Essen wurde bestellt und fast 3 std. Später geliefert absolute frechheit würde am liebsten 0 sterne geben das geht aber nicht!!! Essen war geschmacklich auch nicht wirklich gut!